_DSC7197.jpg

Riven Pepparrot

Ingredienser:

Pepparrot (66%)*, vatten, emulgeringsmedel (E401), rapsolja, salt, surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E223(SULFIT))

*Ursprung: EU

Näringsvärde Per 100g:

Energi...........................................450kj /110kcal
Fett.........................................……5,3g -varav mättat fett...................…6,7%
Kolhydrater.................................9.8g -varav sockerarter………………...5,5g Protein...............................………..2,5g Salt.................................................1g

Förvaras som kylkonserv +2 - +8, Bäst före: Se burk



 

 
_DSC7200.jpg

Pepparrotsvisp

Ingredienser:

Pepparrot (21%)*, vegetabiliskt margarin (palm, kokos, raps), majonnäs (ÄGGULA, SENAP), emulgeringsmedel (E401), vatten, rapsolja, socker, rödvinsvinäger, salt, surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E211, E223(SULFIT))

*Ursprung: EU

Näringsvärde Per 100g:

Energi...........................................1200kj/290kcal
Fett......................…….....................26,7g -varav mättat fett……………………..33,8%
Kolhydrater...............................……7,4g -varav sockerarter……………………..5,1g
Protein............................................…1g
Salt...............................................……0.9g

Förvaras som kylkonserv +2 - +8, Bäst före: Se burk

 

 
_DSC7199.jpg

Riven Ingefära

Ingredienser:

Ingefära (88%)*, emulgeringsmedel (E401), surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E211, E223 (SULFIT))

*Ursprung: icke EU

Näringsvärde Per 100g:

Energi............................................110kj/26 kcal
Fett….............................................0.4g -varav mättat fett……………………0,2%
Kolhydrater..................................3.7g -varav sockerarter…………………..0,1g
Protein...........................................0.9g
Salt.................................................0.05g

Förvaras som kylkonserv +2 - +8 Bäst före: Se burk

 
 
2.jpg

Pressad Vitlök

Ingredienser:

Vitlök (95%)*, salt, antioxidationsmedel (E330)
Vitlök innehåller naturligt SULFIT

*Ursprung: EU

Näringsvärde Per 100g:

Energi............................................536kj/126 kcal
Fett….............................................<0.6g -varav mättat fett……………………<0,2%
Kolhydrater..................................23,5g -varav sockerarter………………….0,5g
Protein...........................................6,85g
Salt...............................................…2,1g

Förvaras som kylkonserv +2 - +8 Bäst före: Se burk


 
Svensk+pepparrot+i+bit.jpg

Färsk Pepparrot från Fjärås!

Svensk pepparrot i bit!

Vår absolut finaste pepparrot odlad i Fjärås , varsamt tvättad och putsad för hand sedan inplastad för bästa hållbarhet och minskat matsvinn!

Sedan 1929 har vårt familjeföretag handskats med denna kulturgröda-pepparroten! På 60-talet fanns det ca 350 pepparrotsodlare i Fjärås, idag är vi färre än 10 odlare kvar…Så tillgången på vår Svenska pepparrot är såklart begränsad idag men vi gör vårt yttersta för att kunna erbjuda våra kunder Svensk pepparrot i ännu större utsträckning framåt!

 

 
Pepparrot+i+bit+EKO.jpg

Pepparrot färsk EKO!

Äntligen kan vi erbjuda alla kunder en fantastiskt fin ekologisk pepparrot! Sedan December 2019 är Cajom Eko-certifierade. Denna fina pepparrot finns i 15kg SRS hel- tvättad & ofilmad för restauranggrossisterna, inplastad i 2kg eller 15kg för dagligvaruhandeln (DVH).

 

 
Pepparot+i+bit%2C+Ungersk.jpg

Pepparrot i bit (EU)

Vår fina standard pepparrot är i Klass 1 eller “Extra klasse”, dvs. de absolut bästa sorteringen bland färska pepparrötter i världen. Är det ett Cajom emblem på produkten kan ni vara säkra på att vi inte tummar på kvalitéten!

Finns precis som övriga färska pepparrötter att få hel tvättad till restauranggrossister i 15kg SRS-backar & inplastad i bit (2kg/15kg SRS) till Dagligvaruhandeln. Inklusive möjlighet att få individuellt PLU-nr såklart!

 

 
Screenshot_20190507-135739_Instagram.jpg

Färsk pepparrot, tvättad & putsad för hand

Kockarnas favorit =)

Våra absolut finaste pepparrötter tas om hand efter skördning. Vid order så tvättas pepparroten i vår stora rostfria industritvätt (Made in Fjärås), 300kg åt gången. Sedan putsas varje rot för hand, vi skär bort fula fläckar, utskott etc för att få en perfekt förberedd produkt för våra fantastiska kockar att arbeta med. ( Se under fliken Cajom hållbarhetsarbete för att få veta vad vi gör av detta rens..=)

Pepparroten packas sedan i 15kg SRS backar och skickas till våra kunder inom foodservice (restauranggrossister).